ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εξειδικευμένη ομάδα της FEEL FREE SERVICES αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους Συμβούλους Πωλήσεων, Αισθητικούς και Υπεύθυνους Εκπαίδευσης, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει πανελλαδικά το δίκτυο των πελατών μας.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η FEEL FREE SERVICES διαθέτει ένα σύγχρονο και άριστα οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εξοπλισμένο με συστήματα CRM, και λειτουργεί καθημερινά από 09:30 έως 17:30 για την αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας και την λήψη των παραγγελιών σας, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου σας.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Εφόσον η παραγγελία σας ληφθεί έως τις 14:30 η παράδοση γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα.

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ VISUAL MERCHΑNDISING

Οι απόλυτα εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων με την εκπαίδευση που διαθέτουν μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική τοποθέτηση των προϊόντων μας στις βιτρίνες σας και στο Visual Merchandising δωρεάν.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Η FEEL FREE SERVICES διαμόρφωσε και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Διαχείρισης, Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Management Marketing & Ανάπτυξης του Ινστιτούτου σας, κ.α. από έμπειρους και εξειδικευμένους Συμβούλους καθώς και άλλους εξειδικευμένους συνεργάτες.