405c4d409f44eadf8c9f00b908cb8609

La Philosophie

Η Φιλοσοφία

 

«GERnétic International – Βασική τροφή μέσω του δέρματος»

Η αέναη αναζήτησή μας για τα πιο ευγενή, πρωτοπόρα και ενεργά συστατικά στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, στόχο έχει να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το προϊόν περιποίησης που δίνει τέλεια έκφραση και αρμονία στο σώμα και την προσωπικότητά της. Καθημερινά, τα Εργαστήρια GERnétic Synthèse αγωνίζονται να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να εκπληρώσουν όλες τις προσδοκίες. Κάθε νέο προϊόν είναι καρπός της έρευνάς μας. «Καλώς ήλθατε σε ένα κόσμο όπου η ομορφιά συνδυάζεται με την υψηλή τεχνολογία, την επαγγελματική περιποίηση και την απόλαυση.»

Doctor Albert Laporte
Ιδρυτής των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse

 


 

Ιστορία

40 χρόνια πάθους.

 

Τα προϊόντα της GERnétic International είναι καρπός μακρόχρονης έρευνας που διεξήγαγε ο Dr. Albert Laporte στην κυτταρική βιολογία. Πρόκειται για βιολόγο και πρωτοπόρο στην κυτταρική αντιγήρανση, καθώς και ιδρυτή των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse.

 

Η ιστορία ξεκινά τη δεκαετία του 1960 στα νοσοκομεία του Παρισιού, οπότε και ο Dr. Albert Laporte άρχισε την έρευνά του πάνω στην κυτταρική θεραπεία, και διατύπωσε τοπικές θεραπείες με στόχο την ανακούφιση των ασθενών στις μονάδες εγκαυμάτων, καθώς και τη βελτίωση της εμφάνισης δερμάτων με πολύ σοβαρές βλάβες από εγκαύματα.

 

Αργότερα, ο Dr. Albert Laporte προώθησε και ανέπτυξε την καινοτόμο ιδέα του στον τομέα της ομορφιάς. Στόχος του ήταν η δημιουργία ιδιαίτερα αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής συγκέντρωσης. Διατύπωσε τη θεωρία σύμφωνα με την οποία το σώμα μας μπορεί να ανακτήσει υγεία και αρμονία όταν τα κύτταρα λάβουν βασικά ενεργά θρεπτικά μόρια, στις κατάλληλες ποσότητες. Παρατήρησε ότι πολλά από τα συμπτώματα του δέρματος προέρχονταν από ελλείψεις στο επίπεδο των κυττάρων. Πρωτοπόρος της δερμοκοσμετολογίας, κατέληξε ότι έπρεπε να προσθέσει στις συνθέσεις των προϊόντων όλα τα θρεπτικά στοιχεία που ήταν σε έλλειψη στο σώμα. Η προσέγγιση της GERnétic συνίσταται στη βέλτιστη δοσολογία, ενός συνδυασμού βασικών και θρεπτικών μορίων που βοηθάει την αυτο-ανάπλαση του δέρματος και επιβραδύνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

 


Φανταστείτε

Η αληθινή αντιγήρανση δεν αποτελεί πλέον όνειρο.

 

Φανταστείτε ότι ανακαλύπτετε μια σειρά προϊόντων περιποίησης του δέρματος, τα οποία δρουν σε κυτταρικό επίπεδο και επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναγεννηθεί και να θεραπευτεί. Πρόκειται για προϊόντα που εμπερικλείουν επιστημονική γνώση δεκαετιών στον τομέα της γήρανσης των κυττάρων, προκειμένου να σας χαρίσουν σημαντικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Φανταστείτε πώς θα ήταν να ξέρατε ακριβώς τις διαφορές στη σύσταση μεταξύ ώριμου και νεανικού δέρματος.

Στα Εργαστήρια GERnétic Synthèse δεν φανταζόμαστε. Ερευνούμε και μελετάμε. Αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά και διαπρέπουμε στη δημιουργία προϊόντων για την επιδιόρθωση δερματικών παθήσεων και τη διατήρηση ενός υγιούς, νεανικού δέρματος.

Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας. Η επιστήμη ονομάζεται Εφαρμοσμένη Κυτταρική Βιολογία και χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο λατρεύουν τα προϊόντα που παράγει.

 

Είναι τα προϊόντα της GERnétic International.

 


 Αποστολή

 

Στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Τα προϊόντα GERnétic International προφέρουν μοναδικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ευεξία και χαλάρωση. Τίθενται στην υπηρεσία της ομορφιάς για τη διόρθωση όλων των αισθητικών προβλημάτων, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο περίπλοκα.

Κάθε μέρα οι έρευνες μας, μάς επιτρέπουν να εξελιχτούμε και να δώσουμε λύση στα προβλήματα των καταναλωτών. Οι έρευνες των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse στοχεύουν στην αυξημένη αποτελεσματικότητα και την καταξίωση των προϊόντων μας σε διάφορους τομείς έρευνας: ανάπλαση του δέρματος, γήρανση του δέρματος, δερματικοί ερεθισμοί, δυσχρωμίες, αδυνάτισμα και ευεξία.


Διακεκριμένα προϊόντα

 

Στοχευμένη δράση.

Βάση της GERnétic International αποτελεί η ικανότητα του σώματος να ανακτά την υγεία και την αρμονία του όταν τα κύτταρά του λαμβάνουν τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Η GERnétic International εφαρμόζει την εν λόγω επιστήμη στη δημιουργία συνθέσεων, οι οποίες στοχεύουν και εισχωρούν σε συγκεκριμένα κύτταρα. Έτσι, επιτυγχάνεται άμεση θρέψη και ενίσχυση της φυσικής ανάπλασης του δέρματος, η οποία το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό.


Ολιστική προσέγγιση

 

Μια μη επεμβατική λύση στο πρόβλημα της γήρανσης.

Τα προϊόντα της GERnétic International είναι προϊόντα περιποίησης που «κάνουν στο δέρμα σας έρωτα και όχι πόλεμο». Αυτή η ενδιαφέρουσα μεταφορά εξηγεί μία από τις βασικές προσεγγίσεις της GERnétic International.

Η κυτταρική θεραπεία, στην οποία βασίζεται η GERnétic International αποτελεί ισχυρή μέθοδο, η οποία επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα, χωρίς χρήση επιθετικών και ζημιογόνων μεθόδων. Ενισχύοντας τη φυσική ικανότητα ανάπλασης των δερματικών κυττάρων, η GERnétic International προσφέρει μια μη επιθετική λύση.


Επιστημονικό υπόβαθρο

 

Στην GERnétic International η περιποίηση του δέρματος συναντά την επιστήμη.

Τα προϊόντα περιποίησης και οι θεραπείες της GERnétic International είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας στον τομέα της κυτταρικής βιολογίας και της προηγμένης βιοτεχνολογίας. Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά, πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, με τρόπο που αυτά βοηθούν την ανάπλαση του δέρματος εκ των έσω.

 


Εφαρμοσμένη κυτταρική βιολογία

 

Η κυτταρική βιολογία μελετά τις φυσιολογικές ιδιότητες των κυττάρων, όπως τη δομή τους, τις διατροφικές τους ανάγκες, τον κύκλο ζωής τους και τη διάσπασή τους. Η γνώση των συστατικών των κυττάρων και της λειτουργίας τους είναι θεμελιώδης για όλες τις βιολογικές επιστήμες, και αποτελεί τον πυρήνα των ξεχωριστών προϊόντων της GERnétic International.

 


Βιοτεχνολογία

 

Η βιοτεχνολογία αποτελεί την τεχνολογία αιχμής, μέσω της οποίας η GERnétic International αποκτά τα ισχυρά ενεργά και θρεπτικά μόρια, τα οποία περιέχονται στα προϊόντα της. Τα ενεργά συστατικά τροποποιούνται επιστημονικά, προκειμένου να ανταποκριθούν με ακρίβεια στις ανάγκες των κυττάρων και να τους παρέχουν το μοριακό μέγεθος και βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να φτάσουν σε συγκεκριμένα κύτταρα.

 


Αμινοξέα

 

Τα αμινοξέα αποτελούν τα δομικά στοιχεία των κυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους αποτελούν δομικά στοιχεία του δέρματος και του σώματος.

Στα βασικά ενεργά συστατικά όλων των προϊόντων της GERnétic International υπάρχουν αμινοξέα. Το μικροσκοπικό τους μέγεθος τους επιτρέπει να εισχωρούν στο δέρμα και να το τροφοδοτούν με τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Η τροφοδότηση με το ακριβές μείγμα αμινοξέων είναι θεμελιώδης για την ευεξία των κυττάρων.

 


Φυσικά συστατικά

 

Τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης δέρματος της GERnétic International προέρχονται από θαλάσσια και φυτικά κύτταρα, πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Αυτές οι ουσίες τονώνουν εξαιρετικά την ικανότητα αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Έτσι, τα κύτταρα είναι πιο υγιή και το δέρμα λαμπερό και νεανικό.

 


Γήρανση

Αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

 

Η γήρανση αποτελεί φυσική διαδικασία της ζωής. Κάθε γραμμή έκφρασης έχει τη δική της ιστορία. Και η GERnétic International δεν προσπαθεί να την κρύψει.

Ακόμα και το ώριμο δέρμα μπορεί να σφύζει από ζωή και ζωντάνια, να είναι σφριγηλό και ενυδατωμένο. Θεμελιώδους σημασίας για την GERnétic International είναι η κατανόηση των τριών βασικών στιβάδων του δέρματος, κάθε μία από τις οποίες υφίσταται σημαντικές αλλαγές καθώς μεγαλώνουμε. Κατ’ αυτόν το τρόπο, η GERnétic International παρέχει την καλύτερη προσέγγιση κατά της γήρανσης. Όταν η ομορφιά φτάνει στην πλήρη ωριμότητά της, η περιποίηση δέρματος της GERnétic International αναζωογονεί το πρόσωπο και η εμπειρία μιας ζωής λάμπει μέσα από το δέρμα.

 


Αναφορές

Η εμπορική επωνυμία.

 

Έτσι, γεννήθηκε η εμπορική επωνυμία GERnétic. Αποτελεί συνδυασμό των δύο επιστημών, με τις οποίες ασχολήθηκε ευρέως ο Dr. Albert Laporte.

1- Η Γεροντολογία (GERontology) είναι η επιστήμη των βιολογικών πτυχών της γήρανσης.

2- Η Γενετική (geNETIC) είναι η επιστήμη της κυτταρικής βιολογίας.

Το λογότυπο

 

Το λογότυπο απεικονίζει έναν γλάρο, ο οποίος συνδέεται με τη φιλοσοφία και τον απώτερο στόχο μας, εμπνευσμένο από το βιβλίο του Ρίτσαρντ Μπαχ «Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον»: σημασία έχει να βρει κανείς ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή, μέσα από την απόκτηση, τη μελέτη και την διάδοση της γνώσης. Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να εφαρμόσουμε για να πετύχουμε την ευεξία και να αναδείξουμε την ομορφιά των πελατών μας.

 


Ηγέτιδα εταιρία

Χαρίζουμε στο δέρμα τις φυσικές ιδιότητές του.

 

Ως ηγέτες στην περιποίηση προσώπου για πάνω από 40 χρόνια, τα Εργαστήρια GERnétic Synthèse διεξάγουν συνεχώς έρευνες στον τομέα της Κυτταρικής Βιολογίας και είναι πρωτεργάτες των νέων τεχνολογιών, η οποίες μας δίνουν το πλεονέκτημα της καινοτομίας.

Η GERnétic International προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με μια πλήρη σειρά καλλυντικών, τα οποία εκτείνονται από θεραπείες δερματικών προβλημάτων, μέχρι θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα,τα χέρια τα πόδια και το τριχωτό της κεφαλής. Για οποιαδήποτε ανάγκη, υπάρχει το εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης στη σειρά της GERnétic International.

 


Ομάδα

Διεθνής και διεπιστημονική.

Η GERnétic International είναι μια μεγάλη διεπιστημονική, διεθνής οικογένεια, στην οποία ανήκουν από τους ερευνητές των εργαστηρίων μας μέχρι τους ειδικούς των ινστιτούτων ομορφιάς μας.

Τα ινστιτούτα της GERnétic International δουλεύουν για τις ανάγκες κάθε δέρματος και σώματος ξεχωριστά, προκειμένου να επιδιορθώσουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η γήρανση, η ακμή, η ευαίσθητη επιδερμίδα, η ενυδάτωση, η ροδόχρους ακμή, η κυτταρίτιδα , η φλεβίτιδα, τα ορατά τριχοειδή αγγεία και άλλα.

Ξέρουμε να κερδίζουμε την αφοσίωση των πελατών και των πελατισσών μας σε όλον τον κόσμο.

Η σειρά προϊόντων της GERnétic International διανέμεται και πωλείται σε 5 ηπείρους από αξιόπιστους συνεργάτες, βασικούς πρεσβευτές της εικόνας και αριστείας των Εργαστηρίων.

La Philosophie

Η Φιλοσοφία

 

«GERnétic International – Βασική τροφή μέσω του δέρματος»

 

Η αέναη αναζήτησή μας για τα πιο ευγενή, πρωτοπόρα και ενεργά συστατικά στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, στόχο έχει να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το προϊόν περιποίησης που δίνει τέλεια έκφραση και αρμονία στο σώμα και την προσωπικότητά της. Καθημερινά, τα Εργαστήρια GERnétic Synthèse αγωνίζονται να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να εκπληρώσουν όλες τις προσδοκίες. Κάθε νέο προϊόν είναι καρπός της έρευνάς μας. «Καλώς ήλθατε σε ένα κόσμο όπου η ομορφιά συνδυάζεται με την υψηλή τεχνολογία, την επαγγελματική περιποίηση και την απόλαυση.»

Doctor Albert Laporte
Ιδρυτής των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse

 


 

Ιστορία

40 χρόνια πάθους.

 

Τα προϊόντα της GERnétic International είναι καρπός μακρόχρονης έρευνας που διεξήγαγε ο Dr. Albert Laporte στην κυτταρική βιολογία. Πρόκειται για βιολόγο και πρωτοπόρο στην κυτταρική αντιγήρανση, καθώς και ιδρυτή των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse.

 

Η ιστορία ξεκινά τη δεκαετία του 1960 στα νοσοκομεία του Παρισιού, οπότε και ο Dr. Albert Laporte άρχισε την έρευνά του πάνω στην κυτταρική θεραπεία, και διατύπωσε τοπικές θεραπείες με στόχο την ανακούφιση των ασθενών στις μονάδες εγκαυμάτων, καθώς και τη βελτίωση της εμφάνισης δερμάτων με πολύ σοβαρές βλάβες από εγκαύματα.

 

Αργότερα, ο Dr. Albert Laporte προώθησε και ανέπτυξε την καινοτόμο ιδέα του στον τομέα της ομορφιάς. Στόχος του ήταν η δημιουργία ιδιαίτερα αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής συγκέντρωσης. Διατύπωσε τη θεωρία σύμφωνα με την οποία το σώμα μας μπορεί να ανακτήσει υγεία και αρμονία όταν τα κύτταρα λάβουν βασικά ενεργά θρεπτικά μόρια, στις κατάλληλες ποσότητες. Παρατήρησε ότι πολλά από τα συμπτώματα του δέρματος προέρχονταν από ελλείψεις στο επίπεδο των κυττάρων. Πρωτοπόρος της δερμοκοσμετολογίας, κατέληξε ότι έπρεπε να προσθέσει στις συνθέσεις των προϊόντων όλα τα θρεπτικά στοιχεία που ήταν σε έλλειψη στο σώμα. Η προσέγγιση της GERnétic συνίσταται στη βέλτιστη δοσολογία, ενός συνδυασμού βασικών και θρεπτικών μορίων που βοηθάει την αυτο-ανάπλαση του δέρματος και επιβραδύνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

 


Φανταστείτε

Η αληθινή αντιγήρανση δεν αποτελεί πλέον όνειρο.

Φανταστείτε ότι ανακαλύπτετε μια σειρά προϊόντων περιποίησης του δέρματος, τα οποία δρουν σε κυτταρικό επίπεδο και επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναγεννηθεί και να θεραπευτεί. Πρόκειται για προϊόντα που εμπερικλείουν επιστημονική γνώση δεκαετιών στον τομέα της γήρανσης των κυττάρων, προκειμένου να σας χαρίσουν σημαντικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

 

Φανταστείτε πώς θα ήταν να ξέρατε ακριβώς τις διαφορές στη σύσταση μεταξύ ώριμου και νεανικού δέρματος.

Στα Εργαστήρια GERnétic Synthèse δεν φανταζόμαστε. Ερευνούμε και μελετάμε. Αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά και διαπρέπουμε στη δημιουργία προϊόντων για την επιδιόρθωση δερματικών παθήσεων και τη διατήρηση ενός υγιούς, νεανικού δέρματος.

 

Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας. Η επιστήμη ονομάζεται Εφαρμοσμένη Κυτταρική Βιολογία και χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο λατρεύουν τα προϊόντα που παράγει.

 

Είναι τα προϊόντα της GERnétic International.

 


 Αποστολή

Στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Τα προϊόντα GERnétic International προφέρουν μοναδικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ευεξία και χαλάρωση. Τίθενται στην υπηρεσία της ομορφιάς για τη διόρθωση όλων των αισθητικών προβλημάτων, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο περίπλοκα.

 

Κάθε μέρα οι έρευνες μας, μάς επιτρέπουν να εξελιχτούμε και να δώσουμε λύση στα προβλήματα των καταναλωτών. Οι έρευνες των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse στοχεύουν στην αυξημένη αποτελεσματικότητα και την καταξίωση των προϊόντων μας σε διάφορους τομείς έρευνας: ανάπλαση του δέρματος, γήρανση του δέρματος, δερματικοί ερεθισμοί, δυσχρωμίες, αδυνάτισμα και ευεξία.

Διακεκριμένα προϊόντα

Στοχευμένη δράση.

Βάση της GERnétic International αποτελεί η ικανότητα του σώματος να ανακτά την υγεία και την αρμονία του όταν τα κύτταρά του λαμβάνουν τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Η GERnétic International εφαρμόζει την εν λόγω επιστήμη στη δημιουργία συνθέσεων, οι οποίες στοχεύουν και εισχωρούν σε συγκεκριμένα κύτταρα. Έτσι, επιτυγχάνεται άμεση θρέψη και ενίσχυση της φυσικής ανάπλασης του δέρματος, η οποία το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό.

Ολιστική προσέγγιση

Μια μη επεμβατική λύση στο πρόβλημα της γήρανσης.

Τα προϊόντα της GERnétic International είναι προϊόντα περιποίησης που «κάνουν στο δέρμα σας έρωτα και όχι πόλεμο». Αυτή η ενδιαφέρουσα μεταφορά εξηγεί μία από τις βασικές προσεγγίσεις της GERnétic International.

 

Η κυτταρική θεραπεία, στην οποία βασίζεται η GERnétic International αποτελεί ισχυρή μέθοδο, η οποία επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα, χωρίς χρήση επιθετικών και ζημιογόνων μεθόδων. Ενισχύοντας τη φυσική ικανότητα ανάπλασης των δερματικών κυττάρων, η GERnétic International προσφέρει μια μη επιθετική λύση.

 

Επιστημονικό υπόβαθρο

Στην GERnétic International η περιποίηση του δέρματος συναντά την επιστήμη.

Τα προϊόντα περιποίησης και οι θεραπείες της GERnétic International είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας στον τομέα της κυτταρικής βιολογίας και της προηγμένης βιοτεχνολογίας. Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά, πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, με τρόπο που αυτά βοηθούν την ανάπλαση του δέρματος εκ των έσω.

 

Εφαρμοσμένη κυτταρική βιολογία

Η κυτταρική βιολογία μελετά τις φυσιολογικές ιδιότητες των κυττάρων, όπως τη δομή τους, τις διατροφικές τους ανάγκες, τον κύκλο ζωής τους και τη διάσπασή τους. Η γνώση των συστατικών των κυττάρων και της λειτουργίας τους είναι θεμελιώδης για όλες τις βιολογικές επιστήμες, και αποτελεί τον πυρήνα των ξεχωριστών προϊόντων της GERnétic International.

 

Βιοτεχνολογία

Η βιοτεχνολογία αποτελεί την τεχνολογία αιχμής, μέσω της οποίας η GERnétic International αποκτά τα ισχυρά ενεργά και θρεπτικά μόρια, τα οποία περιέχονται στα προϊόντα της. Τα ενεργά συστατικά τροποποιούνται επιστημονικά, προκειμένου να ανταποκριθούν με ακρίβεια στις ανάγκες των κυττάρων και να τους παρέχουν το μοριακό μέγεθος και βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να φτάσουν σε συγκεκριμένα κύτταρα.

 

Αμινοξέα

Τα αμινοξέα αποτελούν τα δομικά στοιχεία των κυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους αποτελούν δομικά στοιχεία του δέρματος και του σώματος.

 

Στα βασικά ενεργά συστατικά όλων των προϊόντων της GERnétic International υπάρχουν αμινοξέα. Το μικροσκοπικό τους μέγεθος τους επιτρέπει να εισχωρούν στο δέρμα και να το τροφοδοτούν με τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Η τροφοδότηση με το ακριβές μείγμα αμινοξέων είναι θεμελιώδης για την ευεξία των κυττάρων.

 

Φυσικά συστατικά

Τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης δέρματος της GERnétic International προέρχονται από θαλάσσια και φυτικά κύτταρα, πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Αυτές οι ουσίες τονώνουν εξαιρετικά την ικανότητα αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Έτσι, τα κύτταρα είναι πιο υγιή και το δέρμα λαμπερό και νεανικό.

Γήρανση

Αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

Η γήρανση αποτελεί φυσική διαδικασία της ζωής. Κάθε γραμμή έκφρασης έχει τη δική της ιστορία. Και η GERnétic International δεν προσπαθεί να την κρύψει.

 

Ακόμα και το ώριμο δέρμα μπορεί να σφύζει από ζωή και ζωντάνια, να είναι σφριγηλό και ενυδατωμένο. Θεμελιώδους σημασίας για την GERnétic International είναι η κατανόηση των τριών βασικών στιβάδων του δέρματος, κάθε μία από τις οποίες υφίσταται σημαντικές αλλαγές καθώς μεγαλώνουμε. Κατ’ αυτόν το τρόπο, η GERnétic International παρέχει την καλύτερη προσέγγιση κατά της γήρανσης. Όταν η ομορφιά φτάνει στην πλήρη ωριμότητά της, η περιποίηση δέρματος της GERnétic International αναζωογονεί το πρόσωπο και η εμπειρία μιας ζωής λάμπει μέσα από το δέρμα.

 

Αναφορές

Η εμπορική επωνυμία.

Έτσι, γεννήθηκε η εμπορική επωνυμία GERnétic. Αποτελεί συνδυασμό των δύο επιστημών, με τις οποίες ασχολήθηκε ευρέως ο Dr. Albert Laporte.

 

1- Η Γεροντολογία (GERontology) είναι η επιστήμη των βιολογικών πτυχών της γήρανσης.

2- Η Γενετική (geNETIC) είναι η επιστήμη της κυτταρικής βιολογίας.

 

Το λογότυπο

 

Το λογότυπο απεικονίζει έναν γλάρο, ο οποίος συνδέεται με τη φιλοσοφία και τον απώτερο στόχο μας, εμπνευσμένο από το βιβλίο του Ρίτσαρντ Μπαχ «Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον»: σημασία έχει να βρει κανείς ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή, μέσα από την απόκτηση, τη μελέτη και την διάδοση της γνώσης. Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να εφαρμόσουμε για να πετύχουμε την ευεξία και να αναδείξουμε την ομορφιά των πελατών μας.

Ηγέτιδα εταιρία

Χαρίζουμε στο δέρμα τις φυσικές ιδιότητές του.

Ως ηγέτες στην περιποίηση προσώπου για πάνω από 40 χρόνια, τα Εργαστήρια GERnétic Synthèse διεξάγουν συνεχώς έρευνες στον τομέα της Κυτταρικής Βιολογίας και είναι πρωτεργάτες των νέων τεχνολογιών, η οποίες μας δίνουν το πλεονέκτημα της καινοτομίας.

 

Η GERnétic International προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με μια πλήρη σειρά καλλυντικών, τα οποία εκτείνονται από θεραπείες δερματικών προβλημάτων, μέχρι θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα,τα χέρια τα πόδια και το τριχωτό της κεφαλής. Για οποιαδήποτε ανάγκη, υπάρχει το εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης στη σειρά της GERnétic International.

 

Ομάδα

Διεθνής και διεπιστημονική.

Η GERnétic International είναι μια μεγάλη διεπιστημονική, διεθνής οικογένεια, στην οποία ανήκουν από τους ερευνητές των εργαστηρίων μας μέχρι τους ειδικούς των ινστιτούτων ομορφιάς μας.

 

Τα ινστιτούτα της GERnétic International δουλεύουν για τις ανάγκες κάθε δέρματος και σώματος ξεχωριστά, προκειμένου να επιδιορθώσουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η γήρανση, η ακμή, η ευαίσθητη επιδερμίδα, η ενυδάτωση, η ροδόχρους ακμή, η κυτταρίτιδα , η φλεβίτιδα, τα ορατά τριχοειδή αγγεία και άλλα.

 

Ξέρουμε να κερδίζουμε την αφοσίωση των πελατών και των πελατισσών μας σε όλον τον κόσμο.

Η σειρά προϊόντων της GERnétic International διανέμεται και πωλείται σε 5 ηπείρους από αξιόπιστους συνεργάτες, βασικούς πρεσβευτές της εικόνας και αριστείας των Εργαστηρίων.